28 May 2011

Eri näkemys - A different viewpointViime sunnuntaina oli päivän verran melkein kesä; Helsingissä on pitkään ollut kylmää ja tuulista. Siinä on se hyväkin puoli, että kevään raikkaus kestää pitkään. Tytär tuli ja viihtyi,  otti nokkaunet auringossa, grillasi kanssani kesän ensimmäisen pallogrilliaterian -kaasugrilli olisi tyylirikko mutta parantaisi  kieltämättä huikeasti Villa Blåkullan kulinaarista tasoa- ja kulki kameran kanssa kuvaamassa. 

Nämä ovat  hänen kuviaan, ja vaikka kohde on sama, on tapa nähdä ja tyyli kuvata ihan toinen kuin minulla. Mielestäni niissä on tunnetta enemmän kuin varsinaista "puutarhakuvausta". Minun kuvani ovat osoitteleviä, hänen tuokiokuvia ja tunnelmia. Ei epäilystäkään siitä, kummalla meistä on enemmän taiteellista näkemystä ja kykyä.

Last Sunday was quite warm so my daughter joined me for dinner and a nap in the sun. She napped, I toiled. - Look at the photos she took: they are very different from mine.  Hers are  like passing moments registered by her camera lens, less garden photos. She is the artist, I the dilettante.

No comments: