10 Jul 2011

Helle / Hettan / Heat
29 asteen helteessä ei jaksaisi mitään, mutta minä jaksoin. Tontin etureuna alkoi ottaa pannuun, sillä en ollut tehnyt sille mitään koko vuonna, ja lakastuvat narsissien lehdet hapsottivat sinne tänne . Pyllistelin siellä kaksi päivää yhteensä 12 tuntia, ja tulos oli hyvä. Laitan kuvaa näytteeksi kunhan kasvit ottavat hiukan vauhtia.

Sillä välin muualla: kasvimaa kukoistaa, hajuherneet alkavat kukkia, klematis Nelly Moser on parhaimmillaan, taukopaikka omenapuun alla on vilpoinen ja ystäväni lukee Italian historiasta. Kaikki on juuri niin kuin pitääkin olla.

When it is hot in Helsinki, it is also humid. While I toiled in the hottest spot of the garden - I could not neglect it any longer - the vegetable plot flourished, clematis Nelly Moser showed off, my friend enjoyed the shade with a book on Italy's history (he laughed occasionally out loud) and I sometimes stopped for a glass of cranberry juice.

2 comments:

Yaelian said...

Täällä on ollut kuuma kuten siellä asuinmaassani! Ja siellä minua vielä odottaa monen kuukauden helle,ennenkuin talvi saapuu viilentämään. Vieläkö

MayKay said...

Hei Yael, viestisi jäi kesken! Oletko stadissa, nähdäänkö?