4 Mar 2012

Kevättalvi - Vårvinter - Late winter
Syksyn viime hetken kiire näkyy.- Jag hade ont om tid i höstas, det syns. - I was obviously in a hurry last fall.
Kaivoin kapean ja syvän käytävän päästäkseni mökille tänään. B tuli ideoimaan sisustuksen hienosäätöä. Tavaraa on liikaa ja tyyli hakusessa, mökin sisällä sekä puutarhassa. B lupautui mökin stailaajaksi, Marko puutarhan, joten harrastukseni on kohta ammattilaisten otteessa. Kaverini Mauri tosin puuskahti tämän olevan vastoin siirtolapuutarhalaisuuden perusperiaatteita, sillä kaiken kuuluisi siellä olla itse tehtyä ja ideoitua. Niin minulla on tähän asti ollutkin, mutta kahtena viime kesänä otteeni herpaantui. Puutarha on plitterplotteria ja niin on mökkikin. Kannattaa myöntää, milloin ulkopuolinen näkemys on tarpeen, ja jos sitä on tarjolla, myös käyttää sitä, kohtuuden rajoissa. Minullahan säilyy veto-oikeus.
---
B will help me style my cottage and Marko the garden so I'll be in professional  hands this summer. Mauri says that this is against the entire allotment ideology, that everything must be home made. But I keep the right of veto.

2 comments:

Anonymous said...

Kivasti kirjoitat :)

Anna said...

Hyvä Villa Blåkullan omistaja,

Teen puutarhakirjaa japanilaisen kustantamon kanssa ja haluaisin lähettää sinulle sähköpostia. Miten saisin sinulle viestin?

yst.t.
Anna Varakas
annavarakas@gmail.com