28 Aug 2013

Zetas


Zetasin kauppapuutarha Tukholman Kungens kurvanissa on puutarhurin taivas, tosin hyvin turhauttava taivas, jos mukana ei ole autoa, millä kuljettaa heräteostot kotiin. Hintataso on kohtuullinen, ei ainakaan suomalaista tasoa korkeampi, jos sitä voi pitää kohtuullisen mittana ,ja kun ottaa huomioon laadun, valikoimien runsauden ja kauppapuutarhan elämyksellisyyden. Zetasin uusi,  näyttävä myymälärakennus on tunnetun arkkitehtikonttorin Lindberg Stenbergin piirtämä, tilaa on runsaasti ja pengerretyn taimiston ylärinteessä on viehättävä lounaskahvila, jossa voi suunnitella hankintojaan runsaudensarven tarjonnasta.

Minä en ollut autolla liikkeellä, joten tyydyin huokailemaan, himoitsemaan ja hypistelemään. Tätä parempaa kauppapuutarhaa en usko löytyvän mistään. Ruotsalaisethan ovat markkinoinnin ja myymäläsuunnittelun mestareita, niin ilmeisesti myös puutarha-alalla.
--
I believe that Zetas is the best nursery there is, worldwide. I haven't run into anything better, and I have visited quite a few nurseries during my 13 years as an amateur gardener. Zetas offers an extremely wide selection of plants and tools in top condition and reasonably priced.  The new shop is a prime example of modern architecture and the merchandising is superbe. At the top of the terrassed show garden there is a pleasant café offering ecological lunch.It is a shady oasis for a rest and deciding what to bring home from the abundant offering.

1 comment:

Jael said...

Upeaa! Oletko muuten käynyt Jyväskylän Vihrelandiassa,joka myös on jokaisen puutarhahullun unelmapaikka? Heinäkuussa kävin taas ja olin ihan ah ja ooh,vaikkei puutarhaa olekaan;D