11 May 2014

Cherry blossom. Kirsikankukka

I did not miss the cherry blossom, after all! Today, on Mothers' day, my tree bloomed like it had not for several years.

These pictures were taken by friend B, who is a far better photographer than she cares to admit. Some people simply have the innate ability to focus on the essence of the matter, others never really have the eye. She has been taking pictures for a short time only, but is a real talent.

Oh, and after shooting these blossoms she rolled up her sleeves and "edited" the insides of my cottage. Same cottage, less stuff, better than ever before.

So, if you need a stylist and photographer , contact me, I happen to have B's number ;-)
--
En menettänytkään kirsikan kukinta-aikaa! Tänään äitienpäivänä puuni kukki valtoimenaan, pitkästä aikaa moneen vuoteen. Kiitos rakkaat entiset työkaverit, joilta sain Prunus "Accoladen" läksiäislahjaksi!

Kuvat puustani otti B, joka on paljon taitavampi kuvaaja kuin haluaa myöntää. Joillakin ihmisillä vain on kyky nähdä kuvattavasta se olennaisin. B on kuvannut vasta lyhyen aikaa, mutta on todellinen lahjakkuus.

Niin, kuvat näpsittyään hän kääri vielä hihansa ja stailasi mökkini sisustuksen. Sama mökki, vähemmän kamaa, ikinä se ei ole ollut näin viihtyisä.

Joten, jos tarvitset stylistiä ja  kuvaajaa, kilauta! Minulla kun on Bn yhteystiedot ;-)

2 comments:

Jael said...

Kirsikankukat ovat niin nättejä:) Meillä ne ovat jo kehittyneet kirsikoiksi,nyt on niiden aika täällä:)

May Kay said...

Jael, tämä kirsikka ei hedelmiä tee vaan sen arvo on kukinnassa.