2 Nov 2014

Pieni terassi. A tiny terrace

Aamu-uinnilla. A morning swim.

Eleetöntä. Simple.

Yhdellä lajilla saa parhaan efektin pienessä tilassa. Only one variety for the best effect in a small space.

Söpö. Cute.

Vähäsen. A wee bit.

Naapuritalo.The neighbors.

Kaupunki. The city.


Vastakohta Little India. The contrast.

Kattoasunnon verhot on vedetty eteen kun aamuisin käyn pulikoimassa muutaman altaanmitallisen. Sen muutaman neliön kokoinen terassi on valkovihreässä yksinkertaisuudessaan raikas ja puhtoinen. Mahtaa olla ihanaa istuskella illan pimeydessä Little Indian kattojen yllä ja kuunnella alhaalta kantautuvaa intialaisyhteisön loputonta puheenporinaa. 

Menen ylös pelkässä uimapuvussa, hissi toteaa attic siltä varalta, että olen näkövammainen. Viisitoistametrinen allas on minun ja parin pulun, jotka lehahtavat juomaan. Lasin takana on ilmastoitu gym. Leikin, että en näe juoksumattoa ja kuntopyörää. Ei tässä kuumuudessa, ei edes ilmastoinnnin voimin, kiitos.

En osaa uida kunnolla. Räpiköin jotain sammakon tapaista ja väsyn nopeasti. Mutta olen päättänyt opetella edes jonkinmoisen rintauinnin, asia on loppuelämäni to do-listalla yhdessä yleisimpien lavatanssien ja piirustuskurssin kanssa. Mahdoton lapsuudesta peräisin oleva naurunalaiseksi joutumisen pelko on vienyt minulta monta elämystä ja mukavaa hetkeä. Se saa muuttua, elämä on kovin lyhyt ja aikaa on enää jäljellä niin vähän.
___
The tiny terrace is an exercise in simple perfection. White and green, a few simple furnishings a few healthy plants go a long way when space is limited. 

During my morning swim I share the pool with two pigeons who flap up for a drink. I'm a terrible swimmer because of a lifelong stupid fear of being laughed at by others, who can elegantly glide in a perfect breast stroke, never pausing to pant, never splashing. But that will change, its on my to do-list with learning  the waltz, the tango and the humppa and attending a drawing class. Life is short and there is not much time left.

No comments: