Tavarat. Stuff


Tässä ne ovat, uudet kompostorini. Biokub löytyi sattumalta toisen siirtolayhdistyksen aktiivin ja Facebookin ansiosta. Tilaus tehtiin Ruotsiin ja tuli viikossa, kaikki kahdeksantoista kompostoria. Ihailen aktiivin auttamishalua ja riskinottokykyä: hän maksoi tilauksen etukäteen luottaen siihen, että jokainen maksaa tilauksensa. Suuret kiitokset, Kumpulan "aktiivi"!

Minulla on ollut monenlaista versiota kompostorista. Ensimmäinen oli kyllästetystä puusta - ei hyvä. Toinen, hieno puusepän tekemä, ei ollut millään käsitelty ja lahosi neljässä vuodessa . Bauhausin muoviset olivat liian pienet.

Toistaiseksi näyttää hyvältä. Talvi ja ensi kevät näyttävät kestävyyden ja toimivuuden. Palaan silloin asiaan. ( heinäk 2017)

/ My newest compost bins from Biokub. So far every promise has been kept: lightweight, easily put together, ecological, good-looking.Omistan Felcon sekatöörit. Ne ovat parasta, mitä rahalla tällä alalla saa. Vaikka olen hoitanut niitä huonosti, ovat ne toimineet monta vuotta moitteetta. Youtubesta löyty videoita niiden hoitamiseksi, mitäpä tubesta ei löytyisi. Suomen maahantuojalla jim-fi.com on Felcoa on laaja valikoima nettikaupassaan . (elokuu 2010) - These are the best secteurs money can buy!

No comments: